ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Стенкам јас (Bee Gees - Stayin' Alive - Parody)

Prazni Muabeti
Prazni Muabeti
გამოქვეყნებულია 25.10.2018

Следете ги ПРАЗНИ МУАБЕТИ на социјалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/praznimuabeti/
Instagram: https://www.instagram.com/praznimuabeti/
Twitter: https://www.twitter.com/PMuabeti

Контакт: [email protected]

Bee Gees - Stayin' Alive - Parody
Original video and song:
https://www.youtube.com/watch?v=fNFzfwLM72c

Стенкам јас текст:
Цел викенд бел ден јас дома не видов
ни на пазар не отидов.
Со ракија се начукав,
ќе полудам пак ме боли заб.
Ненормален дај свести се,
ти веќе не си детиште
здивот твој од забите,
ти смрди ко чорапите.

Рефрен:
Па и да ме боли се прам дека не боли
Стенкам јас, стенкам јас
Ах колку ме боли,
душата ме боли,
стенкам јас, стенкам јас
Ах ах ах ах ах стенкам јас

Гледам од ракија мене ми нема спас
реков на забар ќе одам јас,
влези седни зини си
ме виде тој и прозбори,
ненормален дај свести се
ти веќе не си детиште
осмех твој со забите
ко зградите урнатите

Рефрен:
Па и да ме боли се прам дека не боли
Стенкам јас, стенкам јас
Ах колку ме боли,
душата ме боли,
стенкам јас, стенкам јас
Ах ах ах ах ах стенкам јас, стенкам јас

Се гледам море, забите мермер
забите мермер јеее
Стенкам јас

Цел викенд скитам јас дома не дојдов
веќе не знам сам кај не‘ влегов
на сите им се бендисав
гледам блескам цел ми светка заб
лепотане еј види се
ти веќе не си детиште
осмех твој со забите
ко Хералеа скалите.

Рефрен:
Веќе не ме боли не пијам алкохоли
не стенкам јас, стенкам јас
заби ми се бели
од порцелан се цели
стенкам јас, стенкам јас
Ах ах ах ах ах стенкам јас

Се гледам море забите мермер
забите мермер јеее
Стенкам јас

Корисни линкови:

PRAZNI MUABETI – Promo
https://www.youtube.com/watch?v=3t0QcuhLeao

ПРАЗНИ МУАБЕТИ – Плажа
https://www.youtube.com/watch?v=e6efQBUefrY

ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Стенкам јас (Bee Gees - Stayin' Alive - Parody)
https://www.youtube.com/watch?v=FStVOkZND4I

ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Осман и Цвета
https://www.youtube.com/watch?v=42iIIhqAxI8

ПРАЗНИ МУАБЕТИ – Банана
https://www.youtube.com/watch?v=FZJTPPG9Tp0

ПРАЗНИ МУАБЕТИ – Климе
https://www.youtube.com/watch?v=0k-6eDxMOWA

ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Василиса прекрасна
https://www.youtube.com/watch?v=agl7noBlWKc

ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Ќори (Justin Bieber - Sorry - Parody)
https://www.youtube.com/watch?v=pGF73UEPC4g

ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Ромео и Јулиа
https://www.youtube.com/watch?v=7Tk9q1BmT8g

Празни Муабети - Училница
https://www.youtube.com/watch?v=sBuwbIwsxnw

Празни Муабети - Снежана
https://www.youtube.com/watch?v=tuBurc97mSc

Празни Муабети - Зевс
https://www.youtube.com/watch?v=BTyBo_RexXQ

Празни Муабети - Пекмез Пазар ( Tarkan - Gül Döktüm Yollarına - Parody)
https://www.youtube.com/watch?v=bwKqnEHY8xg

Празни Муабети - Такси
https://www.youtube.com/watch?v=AmTniJUNcsw

Празни Муабети - Крале Марко
https://www.youtube.com/watch?v=gSM8CPY-BSQ

Празни Муабети - Клеопатра
https://www.youtube.com/watch?v=30_cjKCWRJA

Празни Муабети - Даj да се слечиме (Chris Isaak - Wicked Game - Parody)
https://www.youtube.com/watch?v=G6HxwYORIX8

Празни Муабети – Ловџии
https://www.youtube.com/watch?v=ncGhUcYEGik

Празни Муабети - Баба Рога
https://www.youtube.com/watch?v=tmQLSgHfGtQ

Празни Муабети - Казанова
https://www.youtube.com/watch?v=h_AyRBzr9Vk

Празни Муабети - Стариот Мудрец (Африка)
https://www.youtube.com/watch?v=hUwHUWLhYPk

Празни Муабети - Стариот Мудрец (Индија)
https://www.youtube.com/watch?v=GQoRL-gzbCg

Празни Муабети - Дедо Мраз во душа ми е (Mariah Carey - All I want for Christmas is you - Parody)
https://www.youtube.com/watch?v=gkiHfJRGu6M

Празни Муабети - Шведска
https://www.youtube.com/watch?v=3bBYVWwT0kg

Празни Муабети - Еленче
https://www.youtube.com/watch?v=NByEpQxIEQg

Празни Муабети - Дедо Мраз
https://www.youtube.com/watch?v=nHutmDXHxhg

Празни Муабети - Швалер
https://www.youtube.com/watch?v=QEFMvc5m5Uo

Празни Муабети - Кралот и ламјата
https://www.youtube.com/watch?v=N4B9nv-oVHs

Празни Муабети - Стариот Мудрец (Северен Пол)
https://www.youtube.com/watch?v=SJX6jEgMcac

Празни Муабети - Бошко и Ленче
https://www.youtube.com/watch?v=Fuo6hfCS4zc

Празни Муабети - Мама Миа (Abba - Mamma Mia - Parody)
https://www.youtube.com/watch?v=fdSvlvdDpBY

Празни Муабети - Фитнес
https://www.youtube.com/watch?v=cjqSyUdi83s

Празни Муабети - Крале Марко 2
https://www.youtube.com/watch?v=PBoGL7RS5HU

Празни Муабети - Стариот Мудрец (Рим)
https://www.youtube.com/watch?v=2q3w8S37sdY

Празни Муабети - Стариот Мудрец (Русија)
https://www.youtube.com/watch?v=mR0v2UfG6O0

Празни Муабети - Клеопатра 2
https://www.youtube.com/watch?v=fXvDlBDB7Iw

Празни Муабети - Изгореници
https://www.youtube.com/watch?v=5DnC3qgeu0c

Празни Муабети - Наречници
https://www.youtube.com/watch?v=8b-lvuslhfQ

Празни Муабети - Папир (Robin Thicke - Blurred Lines ft. T.I., Pharrell - parody)
https://www.youtube.com/watch?v=S01XJFdZ6A4

Runtime 00:04:14

Prazni Muabeti, Празни Муабети, Del, Arte, Teatar, Del Arte, Teatar Del Arte, Bitola, Macedonia, Театар, Дел Арте, Театар Дел Арте, Битола, Македонија, Komichno shou, comic show, комично шоу, Комично шоу празни муабети, скеч празни муабети, пародија, parodija, плажа, осман, цвета, банана, климе, василиса, ромео, јулиа, училница, снежана, зевс, такси, крале марко, клеопатра, ловџии, баба рога, казанова, шведска, крал, швалер, ПРАЗНИ МУАБЕТИ - Стенкам јас, Bee Gees - Stayin' Alive - Parody,

კომენტარები: 79